Over Tessa

Wie ben ik?

Mijn naam is Tessa Haenbeukers – Franssen en ik ben werkzaam als psychosociaal natuurgeneeskundige. Ik ondersteun mensen met het vergroten van het welzijnsgevoel en verbind lichaam en geest zodat er balans ontstaat.

De verschillende rollen die ik met veel plezier op me neem zijn die van moeder, vrouw, vriendin en therapeut. Ik sta in het leven met een holistische visie en een vrije geest.

Vrijheid betekent voor mij authentiek zijn. Je leven leiden zoals jij dat wilt op een manier die jou gelukkig maakt. Zonder belemmeringen trouw zijn aan je eigen persoonlijkheid. De vrijheid om gedachten en gevoelens onbevooroordeeld te omarmen en vorm te geven. Als je voor je eigen behoeften opkomt, neem je verantwoordelijkheid voor de invulling van je leven.

Als jonge meid verdiepte ik me in natuurgeneeskunde en levensvragen. Ik zocht antwoorden en wilde de wereld om me heen begrijpen. Gedreven door nieuwsgierigheid las ik veel over deze onderwerpen.  Ik ben me altijd blijven verdiepen in het leven en de binnenwereld van  mezelf en van anderen. Als moeder wisselde ik de zorg voor mijn twee meiden af met studeren en zelfverdieping. Ik blijf trouw aan mijn verlangen om me te blijven ontwikkelen.

Ik heb de Registeropleiding E.E.N.® Therapeut Instituut voor (Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde) afgerond zodat ik voldoe aan de nieuwe gewenste registratiecriteria voor ‘complementaire geneeswijzen’ van de zorgverzekeraars. De zorg die ik aanbied, wordt hierdoor – afhankelijk van de zorgverzekeraar en jouw ziektekostenpakket – (deels) vergoed.

Ik kies ervoor om in mijn leven momenten te creëren om te voelen waar ik sta. Zeker ook omdat dit voor mij betekent dat ik mijn eigen balans in de gaten houd. Bewust en liefdevol met mezelf omgaan zodat ik dit puur overdraag aan de mensen waarmee ik mag werken en aan mijn dierbaren.

Voor mij is het belangrijk om het allerbeste uit mezelf te halen en daarmee iets te kunnen betekenen voor anderen.

Waar ik energie van krijg en waar ik van geniet: het voeren van diepgaande gesprekken,  het creëren van sfeervolle ruimten, het tot rust komen in de sauna,  het lezen van boeken, het wandelen met mijn man en de hond, de kookkunsten van mijn dochters, reizen, kaarslicht, wijn, dansen, nieuwe dingen uitproberen, het me verbinden en lachen met de mensen om me heen.

Tessa WhatsApp Image 2019-12-18 at 13.46.26
%d bloggers liken dit: