Natuurgeneeskunde

Luciditeit – Natuurgeneeskundige middelen als ondersteunende therapie

Wat is natuurgeneeskunde?

Het natuurlijk genezend vermogen van je lichaam wordt aangesproken om jezelf te herstellen. De natuurgeneeskunde richt zich op het ontwikkelen van een gezonde leefstijl en op het behoud van lichamelijke en psychische evenwichtigheid. Het lichaam en de geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

Ziekte ontstaat op een voedingsbodem, gecreëerd door de wisselwerking van de mens met zijn omgeving

Elk mens is anders net zoals elke gezondheidsklacht. Deze komt op een unieke wijze tot stand en zal op een unieke wijze herstellen. Ik help mensen met het verbeteren van hun gezondheid. Jij hebt andere prikkels nodig die tot gezondheid leiden dan een ander. Luciditeit kan verschillende natuurgeneeskundige middelen in overleg met jou inzetten om je zelfgenezend vermogen te stimuleren, het evenwicht in jou te herstellen, je vitaliteit te verbeteren, en het behoud van een bewuste leefstijl te bevorderen.

Het optimaliseren van je eigen gezondheid is de kracht van natuurgeneeskunde

De anamnese en het gesprek geven mij inzicht welke natuurgeneeskundige ondersteuning bij jou passend is. De onderzoeksmethode die ik toepas om oorzaken van verstoringen vast te stellen zijn: het uitmeten van de energiesystemen, de spiertest en de polsdiagnostiek. Een lichaam weet instinctief wat goed is en jouw energiesysteem vertelt een verhaal.

Psychosociale Natuurgeneeskunde – Luciditeit werkt met:

  • Het SanoConcept
  • Schüssler celzouten
  • E.E.N.® energetica
  • VITALS voedingssupplementen
  • Bach Bloesem remedies
  • Etherische oliën

Het gebruik van natuurgeneeskundige middelen is een advies en niet voor iedereen noodzakelijk.

In mijn sfeervolle en ruime praktijk Luciditeit in Landgraaf kun je met jouw klachten terecht in een veilige omgeving.  Past therapie bij jou thuis beter bij jouw persoonlijke situatie, dan bied ik die mogelijkheid graag aan.

Heb je vragen of wil jij een afspraak maken bij Luciditeit? Neem gerust contact op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier.

%d bloggers liken dit: