Energetische therapie

Wat is energetische therapie?

Energetische therapie is een vorm van natuurgeneeskunde die alle bouwstenen van jou als mens – ­­fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel – wil verenigen. Alles in jou staat met elkaar in verbinding en beïnvloedt elkaar. De behandeling is gericht op het herstellen van de balans.

Het laten stromen van energie is de manier waarop het lichaam het evenwicht herstelt

Gezond functioneren wordt gekenmerkt door een evenwichtige energiestroom door het lichaam. Als jij je gezond voelt, stroomt de energie gelijkmatig en onbelemmerd, en functioneer jij optimaal.  Wanneer de energiestroom zwak is of geblokkeerd, is de gezondheid niet optimaal. Deze tekortkomingen zijn te zien en te voelen in delen van het lichaam waar te veel of te weinig energie is.

Dit is een blokkade in de energiestroom en dat beïnvloedt het lichaam, het psychologisch functioneren en je welzijnsgevoel. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is en de behandeling is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen. Het accent van een energetische behandeling kan aarding omvatten, geblokkeerde energie opruimen of energie in verschillende delen van het lichaam verhogen en/of verlagen.

Psychosociale en energetische therapie helpen je het bewustzijn te vergroten en door energielagen heen te komen om opnieuw in contact te komen met jouw echte binnenwereld.

_Y8B6468-bewerkt-bewerkt

Het ijs ontdooien – vrijelijke stromingen en beweging

Mijn kennis heb ik opgedaan door het bestuderen van verschillende energetische healing methodes en door het volgen van energetische studies. Denk hierbij aan chakrapsychologie, magnetiseren, Reiki Master cursus , energetische massage en E.E.N.® Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde. Tijdens mijn werk maak ik gebruik van deze kennis en van mijn sterk ontwikkelde intuïtieve vermogens. Door de bron en betekenis van de blokkades te herkennen en te begrijpen kan ik gericht met jou werken aan het herstel van jouw gezondheid en het verruimen van jouw bewustzijn.

_Y8B5912-bewerkt-2-bewerkt-bewerkt

Luciditeit biedt Reiki cursussen volgens de ‘Usui Methode van Natuurlijk Genezen’ aan.

Ook jij kunt jouw energetische vaardigheden ontwikkelen. Liefhebbend jezelf behandelen en anderen. Iedereen kan Reiki leren. Luciditeit biedt Reiki 1, Reiki 2 en Reiki 3 cursussen aan. Reiki is een Japanse geneeswijze waarbij energie wordt doorgegeven door middel van handoplegging. Wil je meer informatie over de Reiki Cursussen druk dan hier.

In mijn sfeervolle en ruime praktijk Luciditeit in Landgraaf kun je met jouw klachten terecht in een veilige omgeving.  Past therapie bij jou thuis beter bij jouw persoonlijke situatie, dan bied ik die mogelijkheid graag aan.

Heb je vragen of wil jij een afspraak maken bij Luciditeit? Neem gerust contact op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier.

%d bloggers liken dit: